Kroppen husker – fleip eller fakta?

Hvis du ønsker å endre noe i livet ditt er det viktig at du ikke tror på «vedtatte sannheter» som ikke har rot i virkeligheten. Du har sikkert hørt om viktigheten av å snakke positivt til seg selv. Dette er oppbyggelig og skaper god selvfølelse.
Jeg sier ofte til barna mine at de må tro på seg selv. De må si til seg selv at de får ting til slik at de ikke kommer inn i det tankesporet som fører til at de ikke har tro på seg selv.

Det er flere som har sagt til meg at de ikke ønsker å laste ned introkurset fordi de ikke tror at de vil klare å gjøre de endringene som skal til. Her støter vi på et alvorlig dilemma. Hele konseptet med T4C Vektkontroll handler om kunnskap og hjelp slik at du blir i stand til å gjøre endringene. Du får hjelp. Du kommer til å greie deg. Det er det det hele handler om. Jeg hjelper deg i mål slik at fikser det. Det kommer til å virke. Jeg er helt sikker. Er det hensiktsmessig å tro noe annet?

For meg er dette et enkelt valg. Fortsett å være avhengig av god smak i munnen,. Bruk halvparten av pengene dine på mat som ikke har noen helsebevarende effekter og bli overvektig, eller finn gleden ved å spise ekte menneskemat og bli en ny og bedre versjon av deg selv, få et bedre liv, ha det mer moro, lev lenger, vær friskere. Du vil til og med bli fri fra de tankene som forteller deg at du ikke får det til og du vil kunne bruke mye av det du lærer her på å gjøre forbedringer også i andre deler av livet ditt.

Kroppen husker, sier folk. Det er derfor du blir tykk igjen etter at du har slanket deg.
Velger du å tro på det, eller skal du tro noe som er mer hensiktsmessig og riktigere?

Kroppen husker ikke, sier jeg. Det er bullshit! Hvis kroppen husker noe som helst, er det hvordan den bygger den beste versjonen av deg dersom du gir den de riktige byggeklossene. Nemlig de byggeklossene som kroppen forstår. Maskineriet ditt husker det som det har gjort og utviklet gjennom de siste 250.000 årene med evolusjon. Du har tatt introkurset, så du vet hva jeg snakker om.

Kroppen husker – fleip eller fakta?
Du velger selv hva du tenker er mest hensiktsmessig for ditt liv.

H.F. Rønning
30. juli 2022
Lindholmen – Tønsberg

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *